Attans! Du missade eventet (2018-02-17)
Magnus Bergman

Magnus Bergman Magnus Bergman

”Vill va Lucky Luke, men förblir nog en indian i pickup”

Så lyder en textrad i min sång ”Sitting Bull” från 2006. Jag vet inte om det är speciellt talande för mig, men någonting kan nog ligga däri. Känslan av utanförskap, att vara en iakttagare. Det är nog så mina sånger har växt fram i alla fall. Att se men inte röra, att vara en kanal och försöka beröra på mitt sätt. Jag känner mig ibland som en svamp som tar in och absorberar allt som kommer i min väg.

Mina första trevande steg som soloartist tog jag redan 1999 och sedan dess har jag gått igenom många olika faser. Tidvis har jag i första hand ägnat mig åt att producera andra artister och band eller skrivit musik till film, tv och teater. När sedan tonerna och orden kommit till mig och sånger vuxit fram, har jag fokuserat på mina egna utgivningar. Det har hittills blivit sju album och ett åttonde är i skrivande stund på väg att förlösas.

Varför? Hur orkar du och hinner du med allt? frågar folk ibland. Jag har inget vettigt svar på den frågan. Det vore märkligt att säga att jag inte har något val. Det är klart jag har, men låt oss säga så här: jag har svårt att värja mig när uppslag till en ny sång träffar mig. Jag måste helt enkelt fortsätta vandra den vägen och se vart den leder. Ibland har har det blivit turnéer med inslag av TV- och radioframträdanden. Vissa av mina sånger har hamnat på radiostationers spellistor runt om i landet.

I slutet av förra året kom singeln “JR & Sue Ellen”.
Alldeles nyligen släppte jag liveskivan “Magnus Bergman – Live från Mellby Ör Inn” som är inspelad under en konsert på södra Öland i september 2016. Nytt för i år är även att jag har inlett ett mycket spännande samarbete med musiker från “Camerata Nordica.”

Jag ser fram mot ett spirande 2018 och hoppas att vi ses på någon konsert framöver!

/Magnus

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen