Attans! Du missade eventet (2017-10-28)
The Bland

The Bland Nytt album

Märkliga kombinationer är något som börjar definiera det svenska americanabandet The Bland. Medlemmarna som bland annat är nyexaminerade läkare och lärare har nu flyttat ut på landet för att lägga hela sin tid och fokus på musiken. I svenska medier som SVTs PSL och King Magazine talas det om att bandet utökat Sveriges musikklimat med en ny dimension men att soundet geografiskt låter mer som ett amerikanskt söder, snarare än en tätort i Närke.

Efter att ha byggt om en lada till studio pepprar nu bandet ut singlar och lämnar enbart skogen för turné. Nyligen släppta singeln Monday Morning samlade in över 35 000 kr till Musikhjälpen och senaste Mighty Old One genererade både hyllningar och dödshot då bandet stod upp för solidaritet i Sverige.

Under våren har bandet redan lagt sverige- och tysklandsturné bakom sig som genererade glädjerop från såväl koncertbesökare som journalister, bland andra Tysklands största countrytidning ”country.de” hyllade bandet i en stor artikel. Inte helt oväntat har intresset fortsatt växa och The Bland är nu bokade för ytterligare en europaturné redan i höst.

“Somliga säger att de är musikvärldens bäst bevarade hemlighet, andra att de smälter samman 1970-talet med 2010-talet på ett sätt så att nostalgikerna och nydanarna suckar i takt av vällust.”
- Sveriges Radio

“The Bland plöjer en egen musikfåra …Med fantastisk musikalisk energi och en genomgående stark repertoar tog The Bland publik, lokal och atmosfär med storm med enbart naturlighet.”
- Nerikes Allehanda

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen