Attans! Du missade eventet (2017-05-26)
Kattegatt

Kattegatt Svängig indieprogg

För andra året i rad kommer Kattegatt till East West sushi för att bjuda på ännu en fantastisk kväll. Kattegatt är ett Göteborgsbaserat indieprogg band med influenser från pop, blues och rock. Med ylande saxofontjut, obstinata trummor, vresiga basriff och svenska, nakna, ärliga, arga, sköra och skitiga texter tar de med dig till ett ingenmansland, där varje låt är en resa i sig. Du kommer oundvikligen dras motvilligt neråt, lämnas hopplöst förfallen i en hög av känslor, för att sedan varsamt ledas tillbaka igen, lite gladare, lite lättare, lite vackrare.

“Vi ser en charm i att inte begränsa vår musik till endast en genre, vi gillar att vara lite upp och ner och bak och fram. Vi ser något fint i att både kunna vara jävligt arga och sköra på samma gång, något som präglar våra texter och vårt musikaliska uttryck.”

År 2016 släpptes dubbelsingeln ‘Bland akademiker och män’, där bland annat Simon Ljungman från augustifamiljen gästspelar. Bandets första EP ‘Kattegatt’ släpptes år 2014.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen