Attans! Du missade eventet (2017-05-24)
Ulf Nilsson & Linda Varg

Ulf Nilsson & Linda Varg med fullt band

När två av Sveriges grymmaste rocksångare slår sig samman och tar med ett fantastiskt band, så blir det bara en sak: Rock’n’roll på högsta nivå!

Mycket har hänt under det senaste året för både Ulf Nilsson, mannen som sjungit sig in i det svenska folkets hjärtan och sålt dubbel platina (“Little by little”) med sin raspiga och unika rockröst, och Linda Varg, med sin härliga blandning av pop-rock-punk vars debutalbum debuterade på #1 under iTunes rock-kategori. Ulf har varit i Nashville och spelat in med Grammis-vinnande producenter och låtskrivare inför den nya skivan, och Linda Varg har turnérat runt i Europa och skapat sig ett namn. Dessutom nalkas nytt album även för henne.

Efter en fullspäckad akustisk turné förra året är de nu tillbaka, och den här gången har de med sig ett fullt band! Ta chansen att se dem innan möjligheten försvinner. Efter deras nya skivor är släppta kommer det dröja innan den här rockduetten ger sig ut på turné tillsammans igen!

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen