Adna & Rhys

Adna & Rhys med band

Adna
Efter att hon släppt sitt andra album ‘Run Lucifer’ åkte Adna på sin första större Europa-turné och samlade på sig erfarenheter och inspiration samt fick möjlighet att reflektera över sitt liveframträdande och uttryck. Hon bor fortfarande i Berlin där hon spenderat stora delar av 2016 hittills med at skriva och spela in hennes tredje fullängdare ‘Closure’. Albumet har planerad release mars 2017 och skall följs upp med en lång Europaturné. Adna har tidigare släppt två fullängdsalbum och har fått över 20 miljoner spelningar på Spotify bara de senaste två åren. Den melankoliska, lo-fi singer-songwritern har fått sina verk jämförda med Bon Iver och Daughter. Adna har även haft ett flertal sync-placeringar i reklamfilmer och populära TV-program som exempelvis Bones.

Rhys
För omkring ett år sedan klev 19 åriga Rhys in i Jörgen Elofssons (Britney Spears, Kelly Clarkson, Westlife etc.) studio, då hon av en tillfällighet rekommenderats som demo sångerska.

Jag har helt tagen av hennes röst” säger Jörgen. Hon fullkomligt lös upp rummet med sin karisma. Jag visste där och då att vi måste jobba tillsammans.

Rhys Clarstedt Frank föddes i Portland, Oregon 1997 och flyttade till Sverige tio år senare. Under sin uppväxt visade hon stort intresse för konst, teater, dans och sång och genom åren deltog hon i flera talangshower och barnproduktioner. Hon gick även på diverse konstskolor för att vidare utforska sin passion. Singeln ”Swallow Your Pride” är en av de första låtarna som Rhys och Jörgen skrev tillsammans och Rhys första release någonsin. Den utnämndes till Veckans Add på P3 och har på mindre än två månader redan uppnått en miljon streams. Låten talar om att vara ledsen och ångra sig:

Vi ville att den skulle vara så naken och ärlig som möjligt, så vi praktiskt taget tog bort all produktion säger Rhys.

Håll tillgodo för mer musik från Rhys inom kort!

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Tis - Fre 11:00 - sent
Lördagar 12:00 - sent
Sön - Mån Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Engelbrektsgatan 8
702 12 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…