Attans! Du missade eventet (2017-04-21)
VURRO / Trummor & Orgel

VURRO / Trummor & Orgel Exklusiv Sverigeturné

​Hur låter det om man spelar på två stycken orglar, ett trumset och samtidigt sjunger igenom ett kranium? Svaret hittar ni hos den Spanska artisten VURRO! ​​​​​Du har säkert sett hans galna videor på Facebook som har flera miljoner visningar. VURRO är just nu aktuell för en exklusiv Sverigeturné tillsammans med Trummor & Orgel.

www.facebook.com/VURRO.oficial

Trummor & Orgel är bandet som aldrig sitter still: efter att ha jobbat ett tag i studion med uppföljaren till 2015 års kritikerrosade album Hopes and Dreams, tar de under våren 2017 en paus från inspelningarna och ger sig ut på en efterlängtad vårturné i Sverige. Trummor & Orgels speciella blandning av pop, psykedelia, elektronika och jazz har sannerligen satt bandet på Sveriges musikkarta, och det vore ingen överdrift att säga att deras sound är unikt i dagens musiksverige. Få andra akter just nu lyckas lika bra med konststycket att låta så överraskande mycket, så dynamiskt, så energiskt och så svängigt – på bara två personer.

www.facebook.com/trummororgel

Arrangeras i samarbete med Lycklig Produktion & Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen