Attans! Du missade eventet (2017-04-08)
Elden är lös

Elden är lös & The Bloakes

Elden är lös har sina rötter i 70-talets progg och rock från akter som t.ex. The Band och Ola Magnell men influeras även av nutida band som t.ex. Dungen och Den Stora Vilan. På sitt egna sätt skapar de en atmosfär som består av jam, lekfullhet och med texter som berör deras samtid.

The Bloakes, med vördnad inför 60-talets musikunder men med blicken mot dagens musikscen bildades The Bloakes år 2012 i Örebro. Med medryckande rytmer och fängslande melodier är deras liveframträdanden både musikaliskt lekfulla och fascinerande. Influenserna sträcker sig tillbaks till band som The Beatles och Pink Floyd men genom att ta med sig denna respekt för 60-talets psykedelia till ett modernare sound är The Bloakes välskrivna låtar lika aktuella nu som de skulle ha varit 1969.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen