Attans! Du missade eventet (2016-12-03)
Osten af samt M-Rock

Osten af samt M-Rock & Hyvlarna

M-Rock & Hyvlarna
Funklegenden från Stonefunkers: Emrik M-ROCK Larsson är äntligen tillbaka på livescenen. Han har gått tillbaka till musiken han älskar FUNK och nya albumet COSMIC PHUNK SAGA CONTINUES (som släpptes tidigare i år digitalt, på vinyl, och CD) är fyllt av soul, funk, disco och hip-hop. Detta är musik som knäcker, svänger och ger 100% livsglädje. Emrik Larsson började som sångare i funk-hip-hop bandet Stonefunkers. De turnerade över hela världen på 90-talet, släppte fem fullängdsskivor och var ett av Sveriges absolut tyngsta livevakter. M-Rock the band levererar utan tvekan Europas bästa funksväng. Med sig i Örebro har de med inga mindre än lokalbandet Hyvlarna. Ett band som lirat med M-Rock på Live at Heart de senaste två åren och fått folk att trilla av stolen.

Osten af & Hyvlarna
Att se Osten af & Hyvlarna är något som alla borde ha med på sin bucketlist. För faktum är att det finns inget som får en på så bra humör som när Hyvlarna går loss till Ostens underfundiga texter. De har gjort ett 20-tal spelningar genom åren och har blivit en riktigt uppskattad liveakt. Osten har det senaste året släppt tre stycken nya singlar och två musikvideos. “The Avengers” heter den senaste som han gjort tillsammans med de amerikanska hiphop-legenderna Masta Ace och Bam från Jungle Brothers. En video som uppmärksammats av ett 60-tal bloggar och hemsidor världen över och blivit en populär låt på radiostationer i USA, Nya Zeeland, England och Kina. Bandet består denna gång av Pehr Hagerius på trummor, Magnus Sjöquist på bas, Marcus Måttgård på gitarr, Jonas Folker på saxofon, Osten af på rapp och sist men inte minst Johan Johansson på klaviatur.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen