Attans! Du missade eventet (2016-11-04)
Eric Gadd

Eric Gadd Intim konsert

Eric Gadd uppträder i två intima konserter på East West helgen 4-5 november. Han har haft stora liveframgångar det senaste året, förra sommaren var han ute på en uppskattad akustisk turné som fortsatte under hösten och nyligen avslutade han en annorlunda och intensiv spelperiod på restaurang Strandvägen 1 där han uppträdde fem kvällar i veckan under hela april.

– Det var fantastiskt roligt. Jag hade aldrig spelat så här mycket under en så lång period tidigare och även om det var mycket jobb och väldigt utmanande, så blev det otroligt fina möten med gästartisterna och publiken, berättar Eric Gadd.

Nu väntar en ny turné där Eric Gadd dels uppträder i personliga och intima sättningar, men också större partygig tillsammans med det svängiga musikkollektivet Blacknuss. Det blir ett blandat låtmaterial med Eric Gadds största hits, senaste singlar och låtar som han nyligen återupptäckt.

– Jag upptäckte en del “glömda” låtar när jag repade inför Strandvägen 1-gigen. Det var lite äldre singlar som jag märkte att både jag och publiken uppskattade att få höra igen, berättar Eric Gadd.

Förutom låtar ur hans stora befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela låtar från tre ep:s som släpps under året.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen