Attans! Du missade eventet (2016-10-22)
Ann Westin - Sticka ut & Passa in

Ann Westin - Sticka ut & Passa in En musikalisk humorshow

Att sticka ut eller passa in, det är frågan.

Det börjar redan på BVC. De där klossarna som ska passa in i rätt hål. Hur många gånger satt man inte och försökte få ner den där trekanten i det runda hålet? Sedan gällde det att passa in i skolan. Hemmasydda jeans på en friskola på Södermalm kanske är hippt idag, men 1966 i Luleå var det inte det. Att nacka höns på en bondgård i Småland ses som något fullt normalt. Att göra det i Biskopsgården i Göteborg är inte normalt.

Ann Westin sticker ut. Hon är undersköterskan som sadlade om till komiker och blev flerfaldigt belönad. Årets kvinnliga komiker tre gånger. Det sticker ut.

Ann iakttar omvärlden som ingen annan. Hoppar från farfar och kungligheter till konsten att avsluta en relation med en trelleborgare. Hög igenkänningsfaktor – även för den som aldrig gjort slut med en skåning.

2015 bestämde hon sig för att göra en show som skulle innehålla musik. Ann spelade blockflöjt i årskurs två. Hon insåg att det skulle bli lite tunt, och engagerade jazzkvartetten Kamouflageorkestern under ledning av Stefan Isaksson. Ann ville ha en bra röst också, hon är ju inte sångerska direkt.

Hon engagerade en ny stjärna på jazzhimlen, dottern Camilla Isaksson.

Showen blev Sticka ut och passa in – en musikalisk humorshow som spretar.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen