Attans! Du missade eventet (2016-09-10)
Conny Bloom

Conny Bloom Nytt album på svenska

Med fantastiskt band!
Robban Eriksson, trummor (Hellacopters)
Mats Schubert, klaviatur (Bo Kaspers Orkester)
Mats Rydström, bas (Abramis Brama)

Något så ovanligt som en genuin svensk rockartist – med internationella framgångar i ryggen och rötterna i 70-talets rock – ger ut sitt första soloalbum… på svenska!

Conny Blooms nya album ”Fullt Upp” är hans första som soloartist sedan ”Been There Done What?” 2003. Efter det var han gitarrist i legendariska Hanoi Rocks 2004-2009. Det blev ett album med dem, ”Street Poetry” (2007).

Electric Boys, bandet som han startade och hade stora framgångar med i slutet av 80- och början av 90-talet – med ”All Lips ‘N’ Hips” som största hit – återförenades 2009. Hittills har de gett ut två album och existerar i högsta grad fortfarande. Men på nya soloalbumet arbetar han med andra musiker. På en av låtarna gästar Kleerup, Dregen och Stefan Sundström!

Conny Bloom är unik som rockmusiker och artist i Sverige – och ser till på köpet ut som själva sinnebilden av en rockstjärna någonstans tidigt 1970-tal. Men rockstjärnemyten tror han inte på:

Låten ”Skorpion med en miljon” från det kommandet albumet handlar om när jag fick en massa pengar på 80- och 90-talet när Electric Boys var framgångsrika internationellt och i Sverige. Det är inte min vanliga verklighet. Jag kommer från arbetarklass. Där jag kommer från går det inte alltid så himla bra. Det perspektivet har jag med mig.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen