Attans! Du missade eventet (2016-08-27)
Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij Intim solokonsert

Under våren syntes Tomas Andersson Wij i Sveriges Television när han bjöd in vänner ur svenskt musikliv till Scalateatern för att spela och prata med dem. Mauro Scocco, Kleerup, Melissa Horn, Jonathan Johansson, Titiyo och Sofia Karlsson gästade alla Tomas Andersson Wij spelar med, som var ett av SVT:s allra mest delade program de veckorna och fick lysande recensioner.

Tillsammans med Kleerup och Scocco tog han sedan konceptet ut i landet.

TAW släppte nyligen sin nya singel, Vi får dö en annan dag, det första smakprovet från hans tionde album, som planeras till vintern. Låten är skriven tillsammans med Andreas Mattsson och är en urstark, hoppfull poplåt med gospelrefräng.

Det har varit ett par riktigt mörka år, säger Tomas Andersson Wij. Terrorn, flyktingströmmarna, klimatlarmen, radhusrasismen… Och så alla fantastiska personer som dött för tidigt: Bowie, Prince, Bodil Malmsten, Olle Ljungström… Samtidigt går jag runt här i Stockholm på de ljusa trottoarerna och ser hur sommaren är på väg tillbaka. Naturen återuppstår, allting får en ny chans. Människor fortsätter att bli kära i varandra, vi fortsätter att samlas i barerna och vi fortsätter att göra osjälviska saker ibland. Däri finns mitt hopp, min gospel.

Alla haters, all denna bitterhet
de vill få dig skämmas, de vill få dig tyst
Men ingenting svart, inget av hat
kan leva nån längre tid
Nej, ingenting svart, inget av hat
ska släcka oss
Vi ska dö en annan dag

I sommar turnerar Tomas Andersson Wij solo akustiskt i Sverige. Alla som sett honom ensam med gitarr och piano vet att det kommer bli magiska kvällar, där musik och mellansnack, allvar och humor varvas på Andersson Wijs alldeles egna sätt.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen