Attans! Du missade eventet (2016-08-19)
Moa Lignell

Moa Lignell Intim konsert

Tre år efter debutalbumet “Different Path” släppte Moa Lignell sitt egen producerade album “Ladies´Man”. Med stor värme och avskalad ljudbild bjuder Moa in lyssnaren till en stund av påtaglig närvaro där man får ta del av djupa möten och gripande berättelser. Förutom att jobba på sitt eget album har Moa hunnit med att skriva en låt tillsammans med Melissa Horn till hennes nya album “Jag går nu”. I våras var Moa även på en omfattande turné tillsammans med Melissa Horn i Sverige, Norge och Finland.

Det är avskalat, vackert och klämmer på en nerv som får en att känna att man vill ta alla låtar och svepa in sig som i ett tjockt tryggt täcke. På ett okonslat vis beskriver Moa olika typer av händelser, möten och relationer baserat på både egna och vänners erfarenheter. Titelspåret “Ladies´s Man” handlar om Moas pappa. “Jonathan” är, med dess olika “scener”, ett bra exempel på hur hon närmaste skapar små filmer med sina låtar. Låten handlar om mötet med skådespelaren och vännen Jonathan Andersson (Johnny i filmen “Känn Ingen Sorg”). “Old Towns” är en duett med Plura. Tid och rum försvinner och det går inte annat än att förälska sig i dess nyanser och kontraster när man hör Plura och Moa filosofera över livet, vägval och erfarenheter.

Två år efter deras första framträdande på Rockbjörnen satte sig Moa och skrev låten “Old Towns” med en förhoppning om att Plura skulle vilja göra duetten tillsammans.

Jag skrev den för min egen skull, så att jag skulle ha något att utgå ifrån. Man kan säga att låten är en sammanfattning av ett kvällssamtal med någon man inte känner. Den handlar om ett möte, det gör alla mina låtar mer eller mindre, berättar Moa.

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen