Attans! Du missade eventet (2016-07-22)
Gabriel Kelley

Gabriel Kelley från Jills veranda

Hitta den musiken som gör att dina nackhår reser sig.

Denna mission har tagit honom runt jorden: Från familjens farm i lantliga Georgia, till musikskola i Lerum utanför Göteborg, från en framgångsrik karriär som låtskrivare i Nashville till klubbar i nästintill varenda stad i USA. Längs vägen har han givit mer konserter än han kan räkna, vissa i gathörn och andra på stora konserthus. Med en röst som karakteriseras av sin kontemplerande eftertänksamhet och en lyrik som är såväl suggestiv som rättfram har Gabriel Kelley spelat in två album, dels debuten It Don’t Come Easy men även fjolårets Lighter Shades of Blue. Mest av allt har Gabriel Kelley utvecklats till en hemmasnickrad artist med ett stort gräsrotsfölje av fans.

Det var ett ögonblick när jag bestämde att om jag inte menar det jag säger – då har jag ingen som helst anledning till att befinna mig på scenen”, säger han. Det var ett definierande ögonblick, och det är sedan dess tatuerat i mitt hjärta.

Nu ger han sig ut på ett nytt äventyr under 2016 – dels ska Lighter Shades of Blue komma ut internationellt (tack vare att Gabriels skivbolag är svenskt så har vi fram till nu fått ha albumet för oss själva) och dels ska han, med sina succéartade framträdanden i den gångna höstens upplagor av SVT-programmen Jills Veranda respektive Musikhjälpen, ge sig ut på inte bara en, utan TVÅ svenska turnéer under året.

Men fortfarande, även med allt han hittills uppnått, är han en student i många bemärkelser: Alltid öppen för nya lektioner, nya utmaningar och ny inspiration.

Allt jag gör är att försöka skriva de absolut mest innerliga sånger jag kan. Jag stiger ur sängen varje dag, och min ambition är att göra det på så många platser som möjligt, på så många sätt jag kan.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen