Attans! Du missade eventet (2016-06-04)
Åsa Medin

Åsa Medin & Magnus Norström

Lördagen den 4 juni kommer sångerskan och basisten Åsa Medin och gitarristen Magnus Norström till East West med en ny konsert. I “Varje dag är din” bjuder de på en rad finstämda låtar av Peter LeMarc, Ted Gärdestad, Monica Zetterlund, Bo Kaspers orkester, Helen Sjöholm, Ella Fitzgerald och Art Garfunkel med flera.
Det blir också en del egenskrivet material. Sångerna blandas med tankar om livet, döden, kärleken och allt däremellan en musikalisk klok-kompott som inte lämnar någon oberörd.

Åsa Medin är basist, låtskrivare och sångerska. Hon har nyligen turnerat med sin konsert “Glad att vara jag – Medin tolkar Zetterlund” där hon tolkar Monica Z:s tidiga svenska, humoristiska, och välbekanta visor. Åsa är också en av medlemmarna i i sånggruppen GLÖD, som sjungit in över en miljon kronor till Barncancerfonden.

Magnus Norström som kompar Åsa, är en klassiskt skolad gitarrist som åkte till USA för att bredda kunskaperna och studera på välrenommerade MI (Musicians Institute).

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen