Attans! Du missade eventet (2016-05-21)
Jens Hult

Jens Hult 5 miljoner streams på Spotify

Förra året släppte Jens Hult sin andra EP “Flyktens Epistlar” och singeln ”Gasoline”. Nu är han tillbaka med nya singeln ”Aldrig Mer” som släpps den 15 april.

Tidigare singeln ”Precis Som Du Vill” sålde snabbt guld och streamades en miljon ggr på en månad och är uppe i dryga 5 miljoner streams på Spotify.
Jens skriver sin egen text och musik som tydligt visar att en modern form av vis-pop, dynamiskt och lätt kan växla mellan det storslagna och det enkla.

Med ett sound av indie/folk omnämndes första singeln ”Systra Mi” som en svensk motsvarighet till Mumford and Sons. Jens poetiska texter och starka melodier drar till sig en lyssnande musikälskande publik, och Jens levererar innerlig spelglädje som omfamnar publiken och bjuder på en härlig musikaliskt minnesvärd konsert.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen