Attans! Du missade eventet (2016-03-24)
Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam Family Band & BlueStompers

Som från ingenstans dök Lisa Lystam och hennes familj upp, satte ner foten och tog Sverige med storm. Nu som Sveriges mest bokade blues och rootsband kan man säga att bandet etablerat sig ordentligt. Musikaliskt är det något mer än bara renodlad blues, även om den rootsiga kärnan är ständigt närvarande.
bq. Vi försöker ta bluesen till vår generation, och se den från vårt perspektiv. Det måste man göra för att genren ska överleva. Med en varm, självsäker röst kryddad med ett uns heshet sveper Lisa med sig lyssnaren på en resa in i den blå musikens hjärta. Bandet presenterar främst egenskrivet material men även en och annan klassiker från genrens breda historia. Lisa i all ära, men det är den kollektiva kraften i Lisa Lystam family band som främst ska framhävas.

De Örebrobaserade bandet BlueStompers har i lite olika konstellationer funnits sedan 2000. Idag består bandet av Janne Hermansson på gitarr och sång, Timo Tilli på munspel, PO Larsson på piano, Ulf Jansson på bas och Jocke Eriksson på trummor. BlueStompers är ett underhållande band som spelar 40 och 50-talsdoftande blues som alla gillar. Musikaliskt befinner sig bandet i gränslandet mellan blues, tidig rock n’ roll och jump.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen