Attans! Du missade eventet (2016-03-05)
Thyra

Thyra 20 miljoner lyssningar på Spotify

Duon Thyra har nått oerhörda framgångar på streamingtjänster som t.ex. Spotify och Deezer med närmre 20 miljoner lyssningar det senaste året. De har uppmärksammats bl.a. i USA och England för deras fina och unika akustiska tolkningar av andras låtar.

”Att skapa egna versioner av låtar andra skrivit är något vi gjort i snart 20 år. Det är en utmaning att förändra och förädla en redan bra låt utan att förstöra den. Det måste bli något eget, annars är det liksom ingen idé”

Duon pendlar mellan Stockholm och Nashville flera ggr om året för att skriva, spela och få inspiration. I våras släppte duon en efterfrågad coverskiva och just nu jobbar det på ett album med originallåtar.

Göran Eriksson spelar till vardags med bl.a Jill Johnson och Sarah Dawn Finer. Just nu befinner han sig på turné med Carola Häggkvist. Karin har precis klivit av en kritikerrosad turné där hon varit kapellmästare för turnén Nashville Country Night med Caroline Larsson i spetsen.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen