Attans! Du missade eventet (2016-03-04)
Love Antell

Love Antell Intim solokonsert

Uppbackad av både konsertbesökare, recensenter och ord som ”Som artist har han aldrig varit mer övertygande än nu” (Aftonbladet) kan vi konstatera att en av Sveriges just nu främsta leverantör av vackra popmelodier och träffsäkra samtidsskildringar nu står redo att säkra upp många av vårkvällar ute i landet. Vi kan stolt presentera att Love Antell följer upp 2014 års medverkan i Så Mycket Bättre och vårens solo-album Barn Av Amerika med en akustisk soloturné.

Om Love Antell:
Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister. Han beskrivs som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare, men hans kampsånger sträcker sig långt utanför huvudstadens stadsgränser. Love Antells solodebut Gatorna tillhör oss släpptes 2012 och fick lysande recensioner. I februari 2015 släpptes Loves andra solo-album – Barn av Amerika. Med ett öra för melodier som är få förunnat har Love Antell genom karriären ständigt formulerat sina socialrealistiska observationer, som vore politisk pop en självklarhet.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen