Attans! Du missade eventet (2016-02-26)
Osten af & Dimpker Brothers

Osten af & Dimpker Brothers med band

Osten af & Dimpker Brothers träffades för första gången under Imagine Swedens Riksfinal förra året och när brödraduon från Småland vann Live at Heart priset bjöd de upp Osten af för att lägga en vers på deras omåttligt populära låt “Before it starts to rain” Därefter har de gästat varandras gigs både på Live at Heart samt nu senast under Folk at Heart, där de tillsammans gjorde över sex stycken spelningar på två dagar. Publiken var helt lyriska och mot slutet av festivalen var det så mycket folk som ville se konserterna att de knappt kom in i lokalen.

Dimpker Brothers har de senaste året haft fullt upp med nationell final i Manifest on Tour samt spelningar på bland annat Visfestivalen i Västervik och Kalmar Stadsfest. Musiken har beskrivits som ösig folkrock med stämsång och blues och pop-influenser.

Osten af har ofta blivit uppmärksammad för sina underfundiga texter och med den här sättningen kommer texterna ännu mer i centrum än någonsin tidigare. Han var den första svenska artist som gjorde en officiell musikvideo på teckenspråk till låten “Farväl Örebro” som enligt Nerikes Allehanda är den bästa hyllningslåt till Örebro som någonsin har gjorts. För ett tag sedan låg även hans senaste singel “Hiphophjälten” med på digilistan som också under ett tag var en av de mest sålda hiphop-singlarna på iTunes. Han har varit ute på mängder av turnéer och spelat live i Estland, Norge och Danmark.

Under den här kvällen kommer Dimpker Brothers spela ett set med sina egenskrivna låtar, därefter kommer det vara en liten paus innan Osten af kliver upp backad av Dimpker Brothers på gitarr och sång, Magnus Sjöquist på bas, Pehr Hagerius på percussion samt Simon Källström på Saxofon och tvärflöjt.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen