Attans! Du missade eventet (2016-02-20)
Among Lynx

Among Lynx Rosad rootskvartett

Efter ett år kantat av publiksuccéer såsom att vinna folkets röst i Scandinavian Blues Contest 2014, fått motta junior bluesprize i Åmål 2015, gästa dundersuccé Ladies got the blues på ett utsålt Fasching i Stockholm, åka på promotionturné i USA, släppt en rosad debut-EP kommer nu Among Lynx till East West i Örebro.

Among Lynx, är en rootskvartett som experimenterar med både gammalt och nytt – blues, soul och american folk möter rock, i låtar som är uppbyggda i pop-format. Resultatet blir en färgstark blandning av gammal western, urskog och storstadssmuts. Teman som frustration och förändring möter finstämdhet och eufori. Musiken rymmer en rå kaxighet och en stark in-your-face-feeling, vi är här för att för att rocka roots-sverige.

Visionen av Among Lynx föddes ur tanken om ett band i liten sättning med ett stort sound. Med sättningen elektrisk/akustisk slidegitarr, sång, percussion, bluesmunspel och kontrabas spelar vi efter devisen tungt, svängigt och smutsigt. Among Lynx har funnits i nuvarande sättning i ca ett och ett halvt år och består av sångerskan Evami Ringqvist, gitarristen Moa Brandt, munspelaren Elin Öberg och kontrabasisten Tove Brandt. Under våren 2016 förstärks Among Lynx med Lina Anderberg på trummor.

Fotograf är Sarah Thorén. Arrangör är Larsen Produktion.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen