Attans! Du missade eventet (2016-02-05)
Adolphson & Falk

Adolphson & Falk Releasekonsert

Syntpionjärerna som fick sina största framgångar med låtar som Mer jul och Blinkar blå är tillbaka med ett nytt album. Syntarna är utbytta mot akustiska, organiska instrument i livespelade arrangemang, smakfullt producerade och inspelade av duons trotjänare Dag Lundquist i Decibelstudion. (Det blev Dagges avslutande produktion i egna studion).

Det här är första albumet med helt nytt material på 16 år! betonar Tomas Adolphson. Det betyder mycket för oss att, tillsammans med Dagge, åter igen få ge allt och lite till i en tät inspelningssituation. Roligare och intressantare kan det inte bli, att ihop med skickliga musiker få forma våra nya sånger som vi jobbat intensivt med de senaste åren.

Det finns ett sammanhållet tema i texterna och stämningarna lägger Anders Falk till. Platsen är ett generöst och varmt tivoli som ger sin föreställning på den mörka årstiden när skymningen faller tidigt.

Vintertivoli, en ljuspunkt i skymningsmörkret, en värmande källa i vinterkylan.

www.adolphson-falk.com

Arrangör är Larsen Produktion.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen