Attans! Du missade eventet (2016-01-29)
The Magnettes

The Magnettes Pop från Pajala

The Magnettes är en popgrupp från Pajala bestående av Sanna Kalla, Tomas Bäcklund Thuneström och Rebecca Digervall. Bandet har skördat framgångar internationellt det senaste året. De blev uttagna till världens största showcasemässa South By Southwest i Austin Texas i våras och lyckades kamma hem ett amerikanskt skivkontrakt. De vart upptäckta och bokade direkt till Europas största showcasemässa i England,The Great Escape en månad senare. Det sändes även ett TV program om dem på SVT som heter “ Välja väg: Pajala state of mind” av Hans-Erik Therus.
Under sommaren och hösten har bandet gjort ytterligare framträdanden i både Sverige, England och Spanien. En större USA turné gjordes i oktober och deras fjärde singel ”Bones” släpptes när bandet gjorde sitt tredje framträdande i New York City. Den inflytelserika amerikanska bloggen Gigwise utnämnde dem till höstens pop hopp tillsammans med artister som Tove Styrke, Mo och Tove Lo. Singeln har även fått bra kritik på större engelska bloggar som Popjustice och Drunken Werewolf.

The Magnettes är aktuella med en ny singel i januari som heter ”Killers in a ghost town” och åker på en Sverige turné och USA turné under våren.

www.themagnettes.se

Arrangör är Anders Damberg.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen