Attans! Du missade eventet (2016-01-23)
Joacim Cans & Mörkret

Joacim Cans & Mörkret Cornelis, Afzelius, Thåström & Jag

Nu byter Joacim Cans tillfälligt kostym och presenterar en exklusiv kväll där det avskalade får stå i fokus. Egna låtar från soloalbumet ”Nu Kan Mörkret Falla” framförs och varvas med de låtar som legat till grund för hans svenska musikaliska uppfostran. Det blir allt från Cans, Cornelis och Afzelius till Thåström, Magnus Johansson och Taube. Detta med den unika sättningen: Sång, gitarr och nyckelharpa. En kväll som kommer underhålla, skava och beröra.

Om Joacim
Joacim slog igenom som sångare i hårdrocksbandet HammerFall 1997 och har sedan dess sålt över 2.000.000 album och turnerat 6 varv runt jorden.Han har även visat sin enorma bredd som artist och musiker genom en rad olika projekt och framföranden. Joacim nådde en bredare publik då han tillsammans med sin kör ”Team Cans” från hans födelsestad Mora vann det första ”Körslaget” på Tv4 2008. Han gjorde även succé I sin gestaltning av klubbägaren Dennis Dupree i Broadway-musikalen ”Rock of Ages” på Chinateatern och Rondo.2013 deltog Joacim i Melodifestivalen med sin egen låt ”Annelie” och släppte i samma veva sitt första soloalbum på svenska under SONY Music’s flagg.Just nu är Joacim aktuell som programledare i radioprogrammet Jukeboxen i P4.

Om Mörkret
Tillsammans har Joacim med sig sitt kompband ”Mörkret” bestående av riksspelmannen och trefaldige världsmästaren på nyckelharpa Magnus Holmström i ett sprakande samspel med Tomas ”Limpan” Lindberg (Draupner) på gitarr. Två starka namn inom den svenska folkmusiken och tillika parhästar med Joacim sedan flera år.

Gör er redo för en exklusiv viskväll i folkton.

www.joacimcans.se

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen