Attans! Du missade eventet (2015-12-12)
David Urwitz

David Urwitz med band

Efter förra årets bejublade konsert på East West; David Urwitz med band är tillbaka! David har sedan debuten för tio år sedan släppt sex skivor, gjort över 400 spelningar i Norge och Sverige samt hörts och synts i radio och tv. Ändå har han kallats en av Sveriges bäst bevarade hemligheter. I och med tio-års jubileet släppte David precis ett samlingsalbum “David, vad är det du vill höra?”.

Ett försök till samling
David, vad är det du vill höra?
Ja, vad är det man vill höra?
Egentligen?
Det är verkligen något jag har funderat på genom åren.
Vill man få applåder eller ryggdunkar eller vad är det?
Och jag har undrat varför jag började skriva och spela låtar. Varför det blev så livsavgörande för mig? Så hejdlöst viktigt.
Varför ville jag göra just det här till nästan vilket pris som helst.
Jag tänker ofta på att jag kunde haft ett ganska bra liv om jag inte fått den här tvångstanken på halsen. Det är lite så jag ser det. Som en tvångstanke.
Nu har jag ju accepterat den och även lärt mig hantera och till och med trivas med den. Och jag tycker det är ett bra liv det där att sitta hemma och stirra i väggen och fundera på nya melodier och texter och sedan åka nånstans och göra mina låtar för 50 eller 500 personer.
Ett riktigt bra liv faktiskt.
Men ändå.
Nu är det tio år sen jag släppte min debutskiva. På vissa sätt känns det som igår medan det samtidigt känns som en hel tidsålder sedan. Under de här åren har jag spelat in sex album och en EP plus lite strölåtar här och där. Vissa låtar har varit svåra att få till medan andra nästan kommit
av sig själva.
Här är mitt urval och ett försök till samling.

/David Urwitz

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen