Attans! Du missade eventet (2015-11-28)
The Din (UK)

The Din (UK) En energisk smältdegel

”Favorit i repris” må vara ett slitet uttryck, men i det här fallet passar det perfekt. Londonkvartetten The Din har blivit stora Örebro-favoriter, tack vare sina legendariska Live at Heart-spelningar de senaste åren. De spelade på East West i fjol och datumet var den 28 november även då.

Förra gången beskrevs bandet på följande sätt: ”Fyra Camdenbaserade, ekvilibristiska musiker med ett brett leende på läpparna och hjärtat på rätta stället, som vare sig spottar i glaset eller lämnar sin publik otillfredsställd. Flera års turnerande i bland annat Spanien, Tyskland och Holland och spelningar på klassiska festivaler som Glastonbury och Isle of White, gör att ingen någonsin lämnar deras konserter utan ett leende på läpparna. Deras musik utgör en energisk, akustisk smältdegel, sprängfylld med ingredienser som pop, folkrock, jazz och klezmer toppat med Django Reinhardt-gitarrer och Karlssons klisterkompatibla refränger som The Beatles inte skulle ha tackat nej till.”

Det finns ingen anledning att ändra den beskrivningen, eftersom det är exakt samma sak som gäller fortfarande: starka melodier, spelskicklighet och en sjujädrans energi har gjort att publiken som sett dem, har kommit tillbaka – gång efter gång på Live at Heart. Vissa har fått egna epitet: ”Öl-killen” (som alltid bjuder bandet på öl serverad på bricka efter bricka efter…) och ”Danskillen” (som… ja, ni förstår). Ta chansen och bli medlem i The Din-klanen! Vem vet – kanske kan du stoltsera med ett eget epitet efter denna konsert?

Arrangör är Pekelof.

www.facebook.com/thedinofficial

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen