Attans! Du missade eventet (2015-11-21)
Eric Gadd

Eric Gadd Extrakonsert

Fredagens konsert är utsåld, nu vi är glada att kunna presentera en extrakonsert!

I höst är Eric Gadd ute på en lång soloturné. På intima akustiska spelningar bjuder Sveriges soulkung publiken på historier och minnen från några av sina största hits och spelar någon låt från senaste albumet “Fiende eller vän”.

Jag ser väldigt mycket fram emot att åka ut och spela. Jag utvecklar hela tiden mitt soloset och inkluderar mer och mer snack, historier och minnen kring hur låtarna kom till. Jag har ett slutmål att skapa berättelser kring låtarna och jag ser fram emot att ge publiken mer av det, berättar Eric Gadd.

Eric Gadd har tillhört Sveriges främsta soulartister i över 25 år. Han har utsetts till Årets artist på Grammis-galan tre gånger och haft stora hits med låtar som “Bara himlen ser på”, “Do you believe in me” och “Vi kommer aldrig förlora”. De senaste åren har Eric Gadd utvecklat sitt livespelande och skapat en minimalistisk sättning med enbart en gitarr på scen.

Jag började med det för 5-6 år sedan. Jag är van vid att ha stora band bakom mig, men när jag testade att göra avskalade spelningar var det som om något nytt hittade fram ur låtarna. Jag har sedan dess börjat göra det mer och mer, säger Eric Gadd.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen