Attans! Du missade eventet (2015-11-18)
Tour de Della Sport

Tour de Della Sport Sportsatir

En prisbelönt podcast som gjorts om till en scenföreställning.

Hösten 2014 skapade Simon chippen Svensson och Jonatan fuckup Unge världens första sportsatirprogram i podcasten Della Sport. Nu ett år senare har de gjort om podcasten till en scenföreställning.

Tour de Della Sport är baserad på deras podcast Della Sport som i juni 2014 vann pris för bästa podcast av Svenskafans.se. Föreställningen är till för dig som älskar sport, hatar sport eller tycker att sport är lite… sådär okej. Den tar upp allt det obehagliga med sport och allt töntiga med sport men framförallt det roliga med sport.

Du har säkert hört Simon och Jonatan på Srp3 där de jobbat tillsammans i många år. De senaste 3 åren har de turnérat med sina föreställningar Hur mycket kritiskt tänkande tål Sverige, Lycka – vad är det? Och University & Beyooond!

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter till denna föreställning säljs inte av East West utan kan endast förköpas via länken nedan. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen