Attans! Du missade eventet (2015-11-14)
Fröken Elvis

Fröken Elvis Elvis på svenska

Elvis Presley är den soloartist som sålt flest album genom tiderna. Lever han fortfarande? Högst tveksamt. Lever hans musik? Tveklöst. Nu har den fått en ny svensk kostym.

Fröken Elvis debutskiva ”Elvis på svenska” är den första i sitt slag. Aldrig tidigare har en fullängdsskiva med enbart Elvisalster på svenska spelats in av en och samma artist eller grupp. Åtta av Presleys låtar har fått byta ut den rockiga glitterkostymen mot ett svenskt akustiskt popsnitt. Den manlige casanovans smäktande stämma är ersatt av Camilla Fritzén, övriga musiker i bandet är Lisa Bodelius, Josefin Berge, Sanna Andersson och Maria Olsson. I april släppte de sin första gemensamma skiva med Elvis sånger i underbara nyskrivna översättningar och tolkningar.

De tre konsertföreställningarna Fröken Elvis gjorde på Stockholms Stadsteater i april och maj 2015 sålde slut på 20 minuter och skapade kaos i datasystemet på teatern. Kort efter skivsläppet kom deras låt Leverera att hamna på P4-listan. Bandet fick ett ökat antal besökare på sin hemsida och deras namn spreds även till radiostationer runtom i Norden. När Norrköpings Tidningar filmade en minikonsert i Norrköping och lade ut klippet på tidningens hemsida slogs nytt rekord för Fröken Elvis. På fyra dagar visades klippet av olika användare hela 121 000 gånger!

I sommar har de spelat på olika håll i Sverige plus att dom även gjort spelningar i England och nu är det då äntligen dags för en konsert i Örebro!

www.frokenelvis.se

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen