Attans! Du missade eventet (2015-10-23)
Sophia Andersson

Sophia Andersson Årets Lokalartist

Efter att vunnit pris för “Årets Lokal-Artist” och medverkat i nationell-tv4 på julafton, där det svenska folket var de som röstade fram henne i p4:s O`helga natt tävling har Sophia nu tagit språnget ut på det svenska vågarna och turnérar hösten 2015 flitigt land och rike runt.

Hennes otroligt vackra röst och genuint härliga personlighet är nog för att trollbinda även den mest “hårdbitna” musikkritiker.

Musik är ett språk som alla talar och förstår.
Ett språk som alla kan ta till sig och drömma sig bort i.
Där en melodi kan förändra, texter beröra och innehållet tala i sig. I den vackra enkelheten vill Sophia Andersson att människor ska få möta musiken. Det essentiella i hennes musik handlar om att se till varandras värde, styrkor och förmågor. Där vi alla kan vara med och förändra, inte bara genom musiken men genom det budskap den för med sig. Där kärleken får tala sitt språk igenom musiken, till andra människor. Sophia vill genom sin musik och glädje få människor att känna sig sedda och älskade för är det något som kan förändra våran värld idag, så är det just det.

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen