Attans! Du missade eventet (2015-10-02)
Thomas Oredsson

Thomas Oredsson +support Ola Aurell

East West och VINKA Comedy Club har nöjet att välkomna standup-nestorn Thomas Oredsson “hem” till Örebro!

Thomas Oredsson är en av Sveriges mest rutinerade komiker och en institution i svensk standup. Han har varit med sedan starten av den svenska standupscenen och har sedan debuten 1988 gjort tusentals framträdanden över hela landet.

Thomas Oredsson stora styrka, förutom sin fantastiska humor, är att han aldrig glömmer sitt uppdrag som ståuppkomiker: att underhålla publiken. Det är för publikens skull som Thomas uppträder och alla som sett Thomas på en scen någon gång kan bekräfta detta. Thomas har en härlig observationsförmåga, hans skämt har alltid hög igenkänningsfaktor och en stor värme.

Ett av de säkraste korten för en rolig kväll. Nu kommer han tillbaka till stan där han var teaterchef för Länsteatern 1991-1998. Gör oss sällskap och ge Thomas Oredsson ett varmt välkomnande hem till Örebro!

Supportkomiker kommer vara den fantastiskt rolige Ola Aurell!

OBS! Separat förköp av standup-biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen