Attans! Du missade eventet (2015-09-24)
Xenia Kriisin

Xenia Kriisin Trollbindande jazzpop

Xenia Kriisin är jazzsångerskan som började skriva popmusik. Hon teamade upp med trumslagaren Johan Hjalmarsson och 2013 släpptes debutskivan Hymn. Den fick unisont stående ovationer och beskrevs som både “Trollbindande” och “ett kaosartat mirakel”.

I september släpps uppföljaren, producerad av Filip Leyman (Tempel, Trio Gordon, Anna von Hausswolff). Hackbräde, hammond, synthar, elgitarr och trummor bygger tillsammans med Xenias röst ett massivt ljudlandskap. Ballader kompletteras med högre tempon och det sakrala sound vi hörde på Hymn utvecklas till ett råare och mörkare sådant, utan förlora den där intima och känslosamma upplevelsen. Det är nytt och annorlunda, det är fortfarande storartat, det är fortfarande Xenia Krisen.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen