Attans! Du missade eventet (2015-09-19)
Bluesfarmers

Bluesfarmers En unik duo med ett unikt sound

Erik Harrström och Sebastian Wellander blandar in influenser från country, jazz och soul med sådan självklarhet att de skapar sitt eget språk. Bluesen blir till en ständig följeslagare även i dom låtar som ganska tydligt skiljer sig från det mera traditionella blåa, melankoliska tonbruket.

”Blues är en känsla, och den känslan har jag försökt fånga i mina låtar”, säger Erik som komponerat låtarna speciellt för denna konstellation där han själv spelar både piano och trummor samtidigt (!) som han sjunger, och där Sebastian spelar (något så ovanligt som) Fender B-Bender Telecaster, samt munspel och körar.

Efter succéspelningarna på landsbygden i Närke och Sörmland väntar nu fler gig på bluesfestivaler och bluesklubbar, både i Sverige och utomlands och till våren 2016 ska de spela in sitt debutalbum.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen