Attans! Du missade eventet (2015-09-18)
Ulrik Munther

Ulrik Munther Hyllat album på svenska

Redan som 15 åring gjorde Ulrik Munther succé i Lilla Melodifestivalen och Melodi Grand Prix. Nu har han hunnit fylla 21 och är aktuell med det nya albumet ”Allt jag ville säga” som släpps i maj. Låtarna har han skrivit tillsammans med vännen Jonas Gardell vilket resulterat i Ulriks första album på svenska.

Den här skivan känns väldigt mycket som min. Dels skriver jag all musik, sen är jag även med och arrangerar och producerar. Det har varit sjukt kreativt och lärorikt att styra hela processen från start. Det känns liksom på ett annat sätt när man sjunger om någonting som verkligen betyder något, berättar Ulrik om sitt nya album.

Han har gjort en lång resa på bara fem år och har lyckats gå från flickidol till etablerad musiker. I augusti 2012 släppte han sitt självbetitlade debutalbum som gick rakt in på albumlistans första plats och de senaste åren har han turnerat och stått på Sveriges största scener. I år gör han dessutom skådespelardebut i filmen ”Efterskalv” som producerats av Lars Von Triers danska bolag Zentropa. I den spelar Ulrik huvudrollen som John, en ung bondson som mördat och precis kommit ut ur ungdomsfängelset.

Ulrik är minst sagt en mångfacetterad artist och med sitt nya album når han ut till en bredare publik än någonsin tidigare. Första singeln ”Jag Vet Inte Hur Man Gör” från nya albumet släpptes redan i november och uppföljaren ”Nån Gång”, som släpptes i mars, är en uppmaning från Ulrik till sig själv att inte ge vika för idioti och att inte blunda för ojämlikheter. Det kommande albumet har redan hyllats med fem stjärnor i GAFFAs maj-nummer, där Ulrik även pryder omslaget.

Somliga har en förmåga att förlänga sin musikaliska livslängd, hålla hårt i sin själ och lyckas uttrycka ett bredare spektrum av livets färgskala. Ulrik Munther är en sådan artist. – GAFFA maj 2015

www.ulrikmunther.com

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Tis - Tor STÄNGT. ÖPPNAR ÅTER 31/1-2018
Fre - Lör STÄNGT. ÖPPNAR ÅTER 31/1-2018
Sön - Mån STÄNGT. ÖPPNAR ÅTER 31/1-2018

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Engelbrektsgatan 8
702 12 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen