Attans! Du missade eventet (2015-09-12)
Umit Dag

Umit Dag Står Upp för Sverige

Hur ska man lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är Svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla? Svar på frågorna får du nu 2015 när Umit Dag turnerar med sin soloföreställning Umit Dag Står Upp för Sverige.

I denna fartfyllda standupföreställning tar Västeråskomikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en händelserik resa med vass humor som varvas med viktiga tankeställare.

Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbizz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Umit har gjort succé hos stora kunder såsom Ica, Migrationsverket och Rikspolisen samt turnerar just nu runt i hela Sverige på landets standupklubbar. Han är även känd från P4 Västmanland där han i “Tacklingen” inte är sen på att bjuda på sina åsikter om samhället. Umit är en populär och uppskattad komiker, eller som han själv beskriver sig: En liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa!

OBS! Separat förköp av standup-biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen