Attans! Du missade eventet (2015-08-29)
The Happy Hippo Family

The Happy Hippo Family Akustiskt

Under flera års tid var det gamla kompisgänget från Örebro utspritt i olika delar av världen; från Londons Notting Hill till de mörkaste kvarteren i Bombay. Sommaren 2008 skapades så visionen om The Happy Hippo Family när gänget återigen förenades i ett sommarkollektiv på Öland. En vision om glädje, galenskap, kärleken till musik och ren jävla livskvalitet. Bandet har sedan dess levererat smått legendariska musikupplevelser i symbios med dessa budskap…

25 mars 2011 släppte bandet debutalbumet Monacoville. Ett album som kom att bli en resumé av bandets nyfunna vision och kompisgängets smått otroliga återförening. I november 2012 släpptes skivan även i Japan via skivbolaget ThisTime Records.

2013 gjorde bandet stor succé med hyllade spelningar i Sverige på bl.a. Bråvalla, Debaser och Sticky Fingers. Blivit omtalade i många stora medier (SVT, GAFFA bl.a.) för sin speciella marknadsföring. Högaktuella i japan där bandet i december gjorde en turné i samband med sitt andra skivsläpp.

Uppdaterat sedan presstexten skrevs är att vi är färdiga med plattan, som finansierades av bl.a. East West Sushi, med 100 000kr via ett crowdfundingprojekt på Kickstarter. Självklart bjuder konserten på både medlemmar och låtar från bandets start fram till nu.

2014. Efter att bandet kommit hem från en lyckad festivalspelning på Midem i Cannes tilldelades The Happy Hippo Family det prestigefulla ”Millencolin Music Prize” (25000kr) som är ett musikpris som tilldelas den artist som under 2013 betytt mycket för Örebros musikliv och representerat staden i Sverige och utomlands. Andra nominerade var bl.a. Jasmine Kara och Troubled Horse.

Sedan dess har bandet jobbat intensivt med en ny skiva, en skiva som nu är klar och som finansierades av bl.a. East West, med 100 000kr via ett crowdfundingprojekt på Kickstarter. Självklart bjuder konserten på både medlemmar och låtar från bandets start fram till nu!

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen