Attans! Du missade eventet (2015-07-03)
Vincent Jedselius

Vincent Jedselius Bakåtlutad reggaepop

Vincents musik rör sig fritt mellan bakåtlutad reggaepop och blues vilket har blivit den återkommande nämnaren så fort han greppar en gitarr. 2012 släpptes debutalbumet “Webcam Stories” som fick sin beskärda del av uppmärksamhet men det var inte först året efter då Vincents svenskspråkiga debut släpptes som det började ta fart. “Åka Tåg För Lånade Pengar” är Jedselius tribut till livet utan pengar, lusten att dra iväg, vardagens olika nyanser och hur man som effektivast överlever på nudlar.

Just Vincents fokus på texter och lyrik utmärker sig och han har jämförts med både Mikael Ramel och Wille Crafoord i det sammanhanget. Han är en ordfifflare och det märks tydligt att detta är ett utropstecken när Jedselius skriver musik.

Nu är han ute på vägarna med sitt ackompanjemang från Sundsvall. Utöver tidigare släppt material så kommer även helt nya grejer att framföras i samband med den här turnén!

www.vincentjedselius.com

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen