Attans! Du missade eventet (2015-05-13)
Hanna Turi

Hanna Turi Nytt album i april

Hanna Turi har denna afton med sig på scen: Hanna Enlöf från Good Harvest på gitarr och stämmor och Björn Lundqvist på bas!

Hanna Turi från Dalarna har fascinerats av musik sedan hon var liten. Med fingret på kassetbandspelarens REC-knapp började hon själv att spela in sång, för att senare som 14-åring bli tillfrågad om möte på ett av majorbolagen – vilket hon tackade nej till. Debutalbumet “Some Old Tapes” kom 2011 och följdes av spelningar på festivaler som Way Out West och Peace & Love. Hennes säregna röst har tagits emot väl hos bland annat amerikansk publik och lett till flera spelningar på bl. a. amerikanska musikfestivalen och musikkonferensen South by Soutwest (SxSW) i Austin, Texas. Nu är hon tillbaka med ett nytt album; den 8 april släpps “Tracks in the Water”.

www.hannaturi.com

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen