Attans! Du missade eventet (2015-04-17)
Jay Smith

Jay Smith God Damn You

Efter ett intensivt år av turnerande jobbar Jay just nu på nytt material. Senaste albumet King Of Man i samarbete med producenterna Dan Sundquist och Richard Larsson, släpptes i Norden i December 2013 och i övriga Europa under sommaren 2014 med mycket positiva recensioner. Tre singlar har hittills släppts i år från albumet, King Of Man, Ode To Death (Little Sister) och Keeps Me Alive som tagit sig in på radios spellistor. Jays solosatsning fortsätter nu med den efterlängtade nya singeln God Damn You.

…I met an angel of death when I was only 14 her taste was so consuming sweet as only an angel’s could have been…

God Damn You valdes som singel efter den fantastiska respons den fått av fans. Balladen om den överväldigande, oförsonliga smärtan efter en för tidig förlust av en nära vän, och den ständiga kampen det innebär att leva med alla minnen, är baserad på en verklig historia i Jays liv.
En tidig live-version släpptes till Jays YouTube och fick omedelbart viral spridning och började önskas ofta vid spelningar. Fans från hela världen har skrivit och berättat hur God Damn You har berört dem och det har redan gjorts ett flertal covers av den. Det genomslag och den omedelbara respons God Damn You fått hittills, har gjort detta singelsläpp självklart.

facebook.com/jaysmithofficial

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen