Attans! Du missade eventet (2015-04-11)
Lisa Lystam

Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam har på mycket kort tid överraskat den svenska blues och rootsvärlden. Inte bara för sensationen i sig, att en ung svensk tjej från Mjölby uttrycker sig genom blues, utan helt enkelt för att hon gör det så förbaskat bra. Med en varm, självsäker röst kryddad med ett uns heshet sveper hon med sig lyssnaren på en resa in i den blå musikens hjärta. Repertoaren består av högklassiga egenskrivna låtar, blandade med örhängen från 30-talet och framåt. Det lär inte dröja länge innan hon har tagit över drottningkronan i genren.

Allt från Robert Johnson till Janis Joplin och mycket mera. Så definierar Lisa Lystam sitt breda spektrum av musikaliska förebilder. Och produkten av dessa spridda influenser, nyligen förevigad på debutalbumet “When money’s runnin’ out”, vilken enbart innehåller egenkomponerade alster. Blir något mer än bara renodlad blues, även om den rootsiga kärnan är ständigt närvarande. – Vi försöker ta bluesen till vår generation, och se den från vårt perspektiv. Det måste man göra för att genren ska överleva – försöka få unga människor att lyssna på musiken.

Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar. – Svenska Dagbladet

Lisa i all ära, men det är den kollektiva kraften i Lisa Lystam Family Band som främst ska framhävas. De har genom ett mycket flitigt turnérande under året blivit en riktigt tajt och hårdsvängande liveakt.

Tilläggas kan att bandets munspelare Micke Falli i november förra året blev världsmästare på instrumentet!

www.lisalystam.se

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen