Attans! Du missade eventet (2015-04-10)
Loney Dear

Loney Dear & Meadows ever Bleeding

Popgeniet och multi-instrumentalisten Emil Svanängen kommer äntligen tillbaka till Örebro!

Efter att ha klippt och klistrat, både omslag och musik, till fyra album, och spridit dessa kreationer i tusental, knackade slutligen skivbolaget Sub Pop på dörren. Pitchfork, Stereogum och ett otal andra inflytelserika medier spred ordet vidare om folk-kammar-indie-pop-svensken som klämde åt och krossade hjärtan och själar på ett sådant vackert sätt.

Idag har Loney Dear släppt sju album och turnerat över hela världen med musiker som Andrew Bird och José Gonzales.

Under hösten gjorde han en stor turné med Norrbottens kammarorkester och nu får vi på nära håll se honom väva sin fantastiska musik lager för lager, på en scen full med instrument.

Det här är en av de sista konserterna Loney Dear gör innan nästa skiva och det stora genombrottet. Kanske sista chansen att se honom i en så intim miljö.

Det är lätt att ta in och mycket, mycket svårt att släppa!

5/5 ~ Andres Lokko, SVD

www.facebook.com/loneydearmusic

Meadows ever Bleeding
Bakom namnet Meadows ever Bleeding gömmer sig singer/songwritern Christoffer Wadensten från Örebro. Meadows ever Bleedning började som ett inspelningsprojekt men urartade snart till en live-akt. Under de senaste åren har Meadows turnerat flitigt på festivaler och klubbar, och har hunnit bygga upp en stor publik både i Sverige, Europa och USA.

Debutskivan sålde slut på en dryg månad men hann ändå spridas till USA, Skottland, England, Tyskland, Skandinavien, Asien och Australien. “Det är återhållsamt och sparsmakat, men ändå extremt uttrycksfullt” hann Hultsfredsfestivalen skriva om bandet innan festivalen gick i graven. Man satte huvudet på spiken där. För Meadows ever Bleeding må vara lågmält, men det är aldrig oinspirerat eller temperamentslöst.

Med en röst som skulle kunna smälta volfram. […] Den ödmjuka men ändå säkra framtoningen bildar en kontakt med publiken som är… låt oss säga: Fantastisk. – Nerikes Allehanda, Sverige

www.facebook.com/meadowseverbleeding

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen