Attans! Du missade eventet (2015-03-25)
Wolf & Moon (NL)

Wolf & Moon (NL) Stefany June

Live at Heart-favoriten Stefany June kommer tillbaka till Örebro med sitt nya band Wolf & Moon. Duon utgörs av henne själv och Talk Show Host. De beskriver sin musik som ”längtan efter äventyr och resor”, och de färdas med lätt packning. Samspelet mellan deras distinkta röster utgör såväl själva stommen som utgångspunkten för färden. De starka melodierna kräver inte mer uppbackning än en gitarr, trummaskin och mini-keyboards, där de far fram tyngdlöst och elegant i gränslandet mellan enkel akustisk strängmusik och eterisk electronica.

Sedan starten i höstas har de redan hunnit med en USA-turné och nu har det blivit dags för Sverige och Stefany Junes ”andra hem” i Sverige: Örebro. Det här är en konsert du inte vill missa. Du vill kunna säga “jag var där!”.

www.wolfandmoonmusic.com

Arrangör är pekelof productions.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen