Attans! Du missade eventet (2014-12-17)
Esse Quam Videri

Esse Quam Videri & The Bafoons

Esse Quam Videri släpper nu sin första singel. Det är ungefär två år sedan bandmedlemmarna fann varandra och steg in i replokalen. Sedan dess har mycket hänt, ny musik har skapats och bandet har utvecklat sitt sound. Själva beskriver de sin musik som experimentell folkrock kryddad med trestämmig sång. De strävar efter att förnya men hämtar gärna inspiration från 60- och 70-talens musikaliska värld. Ett intresse för annorlunda instrument gör att låtarna ofta får en speciell karaktär. I en av låtarna på nya singeln bjuder basisten på dansande toner från sin charango. Alla fyra bandmedlemmar finns med i skapandet av så väl text som musik i ett kreativt flöde!

The Bafoons är trion från Örebro som blandar akustiska tongångar med influenser från såväl den svenska popscenen som den amerikanska singer/songwriterkulturen. Bandet består av sångaren och låtskrivaren Alexander Hellström, gitarristen Patrik Eriksson och trummisen Magnus Gränsmark som kombinerar olika musikaliska uttryck till en spännande helhet och ett annorlunda sound. Musiken präglas av melodiösa gitarriff och fylliga harmonier som påminner om artister som Ryan Adams, Nick Drake och Band of horsts. Bandet släppte i somras sin nya skiva “This world is going down”.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen