Attans! Du missade eventet (2014-11-22)
Andreas Aleman

Andreas Aleman & Pehr Hagerius

Rösten, låtarna och känslan i musiken fick många att jämföra honom med några av de allra största. Med sitt första album, THIS IS LIFE, visade Andreas Aleman att han är en av våra mest uttrycksfulla artister i det vi till vardags kallar Soul. Med sitt album, IT’S THE JOURNEY, fortsätter Andreas att etablera sig som en av de främsta soulsångarna i landet. Med den i bagaget bevisar han att han har materialet för att nå framgång i såväl Sverige som utomlands. Andreas är här för att stanna!

Hans musikalitet tar honom vidare och han är bland annat inbjuden att spela med bandet Santa Fe & The Fat City Horns på The Palms Casino i Las Vegas. Av många ansedda som “världens bästa musiker”. Spelningar planeras också i Los Angeles, North Carolina och New York tillsammans med möjliga turnéer i Ryssland, Italien, Spanien och Tyskland. Han har behållit sitt eget sound, och fortsätter att kombinera det med traditionell soul, R&B och gospel. En fantastisk mix som också kan ses som en hyllning till influenserna: Ray Charles, Michael McDonald, Michael Ruff bara för att nämna några.

När en artist reflekterat över sina livsupplevelser och sen lyckas förmedla dessa med musik skapat direkt från hjärtat, får man en skiva som denna. Så här skulle Ray Charles låtit om han varit född på 70-talet.
-Scott Gross, korrespondent på Inside MusicCast

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen