Attans! Du missade eventet (2014-11-20)
Good Harvest

Good Harvest Vinnare av Live At Heart-stipendiumet

Rakt in i publikens hjärtan. Där bosätter sig Good Harvest’s berättande texter och målande musik. I en perfekt blandning av starka känslor, tight stämsång och magiskt gitarrspel förmedlar Ylva och Hanna en musikupplevelse som dröjer sig kvar långt efter att sista tonen klingat ut.

De har haft en imponerande start på sin gemensamma resa och längs vägen samlat på sig en mycket hängiven skara fans. Det tycks nästintill osannolikt att det inte har gått mer än två år sedan de av en slump hamnade på en scen ihop och fann sitt musikaliska hem i Good Harvest.

Vägen har kantats av lovord och de tilldelades bland annat utmärkelsen “Årets Nykomling” på Dalecarlia Music Awards 2014. Senare samma år fick de även äran att motta Live at Heart’s eget låtskrivarstipendium, som delas ut för att uppmuntra och uppmärksamma lovande låtskrivare. De har dessutom spelat för självaste Konungen och gästat Morgonpasset i P3. Alla tycks vara rörande överens om att det bara är en tidsfråga innan denna hyllade duo syns på de större scenerna.

För att ge en bild av Good Harvest’s musik kan man blanda Simon & Garfunkel’s samspel med Nick Drake’s harmonier och Gillian Welch’s starka framtoning och berättande. Framförallt slås man av Hanna och Ylvas musikaliska värme och känslan av att inte vilja sluta lyssna – man vill bara ha mer!

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen