Attans! Du missade eventet (2014-11-15)
Meadows Ever Bleeding

Meadows Ever Bleeding & Anna Fogel

Bakom namnet Meadows ever Bleeding gömmer sig singer/songwritern Christoffer Wadensten från Örebro. Med sig på scen denna kväll har han Anna Fogel!

Meadows ever Bleedning började som ett inspelningsprojekt men urartade snart till en live-akt. Under de senaste åren har Meadows turnerat flitigt på festivaler och klubbar, och har hunnit bygga upp en stor publik både i Sverige, Europa och USA.

Debutskivan sålde slut på en dryg månad men hann ändå spridas till USA, Skottland, England, Tyskland, Skandinavien, Asien och Australien. “Det är återhållsamt och sparsmakat, men ändå extremt uttrycksfullt” hann Hultsfredsfestivalen skriva om bandet innan festivalen gick i graven. Man satte huvudet på spiken där. För Meadows ever Bleeding må vara lågmält, men det är aldrig oinspirerat eller temperamentslöst.

Under våren har Christoffer turnerat för fulla hus i Tyskland och i vinter återvänder han för att släppa en ny EP. Ett nytt album spelas just nu in i en grotta i Örebro.

Med en röst som skulle kunna smälta volfram. […] Den ödmjuka men ändå säkra framtoningen bildar en kontakt med publiken som är… låt oss säga: Fantastisk. – Nerikes Allehanda, Sverige

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Konsertbiljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning. På vår restaurang kan du njuta av både sushi, sashimi & varma grillrätter. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen