Attans! Du missade eventet (2014-10-11)
Hazelius Hedin

Hazelius Hedin Släpper nytt album

Esbjörn Hazelius och Johan Hedin är tillbaka med nytt album! Det nya albumet heter Sunnan och den 11 oktober kommer dom till East West och presenterar sitt nya alster!

Det har hunnit gå mer än tre år sen Hazelius Hedin tog folkmusik-Sverige med storm med sitt album ”Om Du Ville Människa Heta”, och i med den skivan utsågs till Årets grupp på Folk- och Världsmusikgalan 2012. Sångaren och strängmästaren Esbjörn Hazelius och nyckelharpsvirtuosen Johan Hedin har senaste åren har de skördat fantastiska framgångar på den svenska och internationella folkmusikscenen, och rönt stor uppskattning även långt utanför genregränserna.

Förutom flertalet spelningar i Norge, Finland, och Sverige och ett gästspel på Wien konserthus har de också spelat på Polarpriset 2012 där de hyllade Paul Simon och Yo-yo Ma med Paul Simons låt “April Come She Will”. 2012 bjöds de också in av Tomas Ledin att spela med honom på “Allsångsscenen är din Tomas Ledin” på Skansen där de gjorde ett specialarrangemang av ”Blå blå känslor” som vävdes ihop med Hedins Backapolskan. Samarbetet ledde till att Esbjörn engagerades som producent på Tomas Grammis-vinnande skiva ”Höga kusten”, och att duon under våren 2014 medverkade på den nära 20 datum långa turnén över hela Sverige, som bland annat inkluderade ett framträdande under Melodifestivalen.

www.hazeliushedin.com

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen