Attans! Du missade eventet (2014-10-04)
Shirley Clamp

Shirley Clamp Go´kväll mitt namn är Shirley

Showen ”Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp” är inte bara en härlig musikalisk upplevelse, utan här bjuder Shirley tillsammans med sitt band på ca 75-90 minuter”Singupshow” som rymmer både favoritlåtarna ur karriären, men även en dos hjärtligt ironisk och varm vardagshumor där Shirley på sitt eget charmiga och lite oregisserade sätt reflekterar över händelser, dråpligheter och kontraster i sitt liv både som artist, sambo och mamma!

Spänn fast säkerhetsbältet och förbered er på en innerlig kväll med högt tempo, massor av musik, igenkänning, gemenskap, humor och många skratt! Följ länken nedan för att se videoklipp ifrån en utav de omtalade och helt utsålda showkvällarna på Mosebacke Etablissemang i Stockholm.

Att Shirley Clamp sjunger riktigt bra visste vi redan. Att hon dessutom är rolig, charmig och en skojfrisk artist med stor självdistans visade hon på torsdagskvällen när hon med storm fångade publiken på Bryggaren i Västervik. /Västerviks Tidning

www.shirleyclamp.com

OBS! Separat förköp av biljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter måste alltså förköpas via länken nedan i samband med bordsbokning.

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen