Attans! Du missade eventet (2014-03-22)
Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester East West 10 år

Jubileumskväll med sju rätters supé. Konsert med Six String Yada och Bo Kaspers Orkester. Även sommelier Åke Nordgren från Akebono & färskfrukt-filtrerad craft beer från All In Brewing. Kommer att bli en fantastisk kväll!

Jubileumssupé

Inklusive välkomstdrink och 7-rättersmeny, sakepaket till maten, färskfrukt-filtrerad Svensk craft beer samt fantastisk livemusik. 695 kr /person. Eftersläppsbiljett 22:00, 200 kr/person. Begränsat antal platser.

Vår historia

Våren 2004 öppnade vi East West Sushi på Trädgårdsgatan. Vi var unga ambitiösa killar som ville förverkliga drömmen om en riktigt bra sushirestaurang. Restaurangen, som bestod av 20 sittplatser, byggde vi helt själva på kvällar och helger, och den första diskmaskinen inhandlades på Blocket för hela 500 kr. Recept och råvaror testades minitiöst och det var med stolthet vi slog upp portarna. Och vilken succé det blev, kö ut på gatan och massor av lovord! Vi fortsatte att utvecklas och 2009 flyttade vi upp till Engelbrektsgatan. Större lokaler och uteservering gav oss helt andra möjligheter. Vi ville förverkliga vår dröm om att kombinera mat och musik, så 2011 byggde vi om och utvecklade vårt koncept till vad det är idag: East West – Sushi, Grill, Lounge.

Och vilka fantastiska år det varit, det har blivit flera resor till Japan, vi har serverat hundratusentals gäster och på senare år har vi även haft fantastiska artister på besök.

Ett stort tack till alla gäster, samarbetspartners och inte minst alla våra medarbetare som jobbat tillsammans med oss under åren!

Ki Sandholm & Frans Jonsson

Öppettider

Mån - Tor 11:00 - 21:00
Fre - Lör 11:00 - 21:00
Sön Stängt

Hitta oss

Hitta restaurang i örebro

Kontakt

East West

Nygatan 17
702 11 Örebro SWEDEN
019 - 320 330

Följ oss

Vi finns på…

Rekommenderas på

Tripadvisor Rejta Reco Sushitoppen